Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Jag står här

har tagit mig en bit upp för stegen

När jag överfalls

av en hetsande svallande känsla

 

Jag vill klösa, bita, sparka dig

Älska, hata, glömma dig

 

Min ilska blir för en sekund större än min vanmakt

innan stegpinnarna brister under mig

Och jag rasar

faller lika djupt som insikten

 

av att du inte längre finns




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-10-29 13:19



Bookmark and Share


  TindraMaria
mitt i prick på hur kriserna känns i känslorna
2005-10-29

  Wretling
Så träffande hur kärlek kan kännas.
Får en bild av hur ett ex gjorde en gång då vi grälade, slogs och grät men slutande sen i en hopplöst fall till en hård kram, det är så kärlek kan vara och jag tycker du beskriver det mycjet bra i din text
2005-10-29

  nea.
Jag älskar den !
Och jag känner igen min precis i dina ord ...
Tyvärr.
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman