" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Tänker du också på mig ibland?

 

Det fanns en tid jag kunde ta på dig

då du var min

 

Du var min självklara rättighet

tillika var jag din

 

Inte upplevde jag dig lika spännande då

som man eller person

 

Men nu när många år passerat mig

är du en illusion

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-10-29 13:40



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Härlig rytm i detta. Snyggt skrivet!
2005-10-29

  katastrofromantiker
ja, det blir lätt så.

tycker om rytmen.
och orden såklart.
2005-10-29

  Daniel_78 VIP
tror också på detta,
man lämnar något i vrede eller sorg,
sen förändras båda
ser tillbaka till det som var gott och undrar
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman