Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till en gammal kärlek... Ödmjukt eller patetiskt???  Bara välja själv!  :)




Du råkade få med dig lite som var mitt...

 

Var tog du vägen mitt lyckas leende?
Glömde du säga farväl?
Av misstag tog du mitt skratt när du gick
och glömde lämna min själ

 

Du trampade sönder min lust med ditt steg
av oaktsamhet såklart
Inte heller du märkte att glädjen kom med
i en ren förbifart

 

Jag tror att du om du känner i din rock
kommer att hitta min tro
Kärleken ligger i din innerficka
men det kan få bero

 

Huvudsaken är väl det att jag vet
att du inte menade illa
Det var väl bara väldigt bråttom
och stress kan ju förvilla

 

Men skulle du vilja återlämna mina tankar
som du har i förvar
Och kanske en gnutta självrespekt
om du har någon kvar




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-10-29 14:37



Bookmark and Share


  Sophie Berg
Jag tyckte om detta. Fint skrivet.
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman