Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga vantar


det är tio minusgrader
men bäbisen i vagnen har inga vantar
jag väntar på bussen
och tänker på dig

jag tänker på nästa fredag
jag vill att du ska ringa
jag vill ha en plats
i din maggrop
jag fryser om fötterna
och tänker på dig

jag har shoppat för mycket
men jag har svårt att andas
och det hjälper
att känna sig vacker
jag prövar klänningar
och tänker på dig

det skulle kunna vara så bra
det är det som stör mig så
om nätterna
om morgnarna
när vi dricker kaffe innan lektionen
när jag står och väntar på bussen

inga vantar
det är för fan galenskap




Fri vers av kärleksbarn
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-29 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn