Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade några så underbart härliga dagar av uppassning och omsorg...


Du gav mig sån ömhet...

 

Du bara öppnade och steg in

utan att knacka först

Tala om fräckhet och övertro

till min påstådda ömhetstörst

 

För jag bad dig aldrig att komma

men låste ej heller min dörr

Så gick du lika snabbt som du kom

och livet blev inte som förr

 

För nu ingen baddar min panna

öser omsorg ur sin brunn

Det finns heller inte någon som

stryker håret ur min mun

 

Jag förbannar dig om natten

under otålighetens vaka

Så hör du mig influensa

snälla, kom tillbaka!




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-10-29 16:46



Bookmark and Share


  Dan Linder
Vilken säker poäng du prickar in! Skrattade högt när jag läste den. En blivande favorit!
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman