Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan ersätta dig

 

Du

Gråt inte

det var så du sa

 

Gråt inte är du snäll

det var så du sa när jag grät i alla fall

 

Sa det med något i blicken som gjorde att jag ville gråta ohejdat

 

Det är ju bara för en tid

vi kommer ses igen

 

Det var så du sa

mina tårar rann

 

Jag såg dig

aldrig

mer




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 197 gånger
Publicerad 2005-11-06 18:18



Bookmark and Share


  mjuk
Att ljuga är fegt och fult.Det gäller både män och kvinnor.Jättebra skrivet.Du har verkligen satt fingret på det.
2005-11-06

  Per Rydberg
Jag läser och tänker att det måste vara hemskt - svårt att förstå. Tack för läsningen - kanske förstår jag hennes situation lite bättre - men inte honom!!
2005-11-06

  Smultris
Blir alldeles berörd och påverkad av dina ord i denna dikt...
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman