Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Clandestine, du har ett finger med på handgranaten och sockerdrickan i näsan... :) Tack för ditt inspirationsgivande sällskap!!


Sockerdricka och handgranat

 

Trodde du att livet var som sockerdricka

bubblor i näsan

sötsliskig hicka

Enkelt att leva med sött resultat

bara att tömma

fat efter fat

 

Livet jag lever är som whiskey med is

grimaser och eld

ej läckert precis

Livet jag lever det känns desperat

som att hålla

en handgranat

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-11-06 18:18



Bookmark and Share


  Q999Q
Usch! Härlig dikt som beskriver hur livet känns när man har för höga tankar om det. Underbara rim på vissa ställen, gillar första raderna i sista stycket.
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman