Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Bröllopshysteri.

Jag blir snart less på allt bröllopshysteri i dessa dagar som i år, då det ska vara kunga bröllop och dessutom så ska 3 par gifta sig på mitt jobb.

En tjej på mitt jobb tycker om att utmärka sig själv , hon lägger ut boken mitt bröllop på bordet. Jag tror jag spyr åt det.

Varje dag något nytt om ringar , klänningar som kostar skjortan.
Skryteri är rent frininiri.

Tänk om det aldrig blev av, brudgubben skulle må som en slav.
Kanske var det tjejen eller killen som stack innan giftemålet.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-02-02 17:29



Bookmark and Share


  nalltuss
Ja, tacka vet jag fria kvinnor
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP