Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Varför slog du mig?

Jag minns än idag då du slog bort mina glasögon.
Det kändes som en örfil på min kind.
Du knuffade ner mig i sängen och hade sex med mig.
Jag bara grät innombords.

Du hotade mig med massor av grejor, tillex med maffian.
Jag blev livrädd att jag hade blivit med barn.
Jag fick uppsöka barnmoskan , hon frågade mig massor av grejor men du satt utanför och då vågade jag inte berätta allt. Jag fick dagenefterpiller.

Det kändes ont i själen av dina maffia påhopp.
Du sa att jag skulle bli förföljd av maffian med mera.
Du vet inte hur mycket ont du gjort i min själ.

Har fortfarande svårt med sex på grund av dethär.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-05 18:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Du bara berättar så att det gör ont att läsa.
2010-02-08

  Anna*
Övergrepp på alla områden som blir bestående medan gärningsmannen går vidare och förstör för fler med all sannolikhet. Det är sååååååååååååååå fel! Känner igen och känner med dig
2010-02-06

  Tera
Jag lider med dig...

väldigt tung text...


Varför han slog dig?

jadu...skadad människa utan empati...


han slår med all säkerhet ngn annan nu....


lägg INGEN skuld på dig sj...
2010-02-06

  © anakreon VIP
En del människor borde spärras in.
2010-02-06

  REYES
att något så fint kan bli så skadligt är fan tragisk
2010-02-06

  nalltuss
Det här förklarar varför flera killar borde fortsätta vara ensamma
2010-02-06

  LassO
tråkigt nog, har jag hört den historien förr, från andra.... men den behöver tydligen berättas.... strongt gjort "alla män är inte män"
2010-02-05

  aol
bara så ruggig skift, blev så illa berörd,
2010-02-05

    Ken Cassel
Det låter som om du har blivit våldtagen
Vad sorgligt, Anita
Finner inga ord...

Kram

Ken
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP