Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(uppgift- att skriva med orden: lokomotiv, bastkjol)




Trofé

*
Där framme långt i fjärran frustar ett glänsande lokomotiv
här på perrongen en barfota kuli lastar koffertar och knyten
samt den vite mannens jakttroféer: zebraskinn och en bastkjol.
*




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-20 11:21



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Några kompisar gjorde listor på ord som utmaning. Det är kul.
2010-02-22

  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Fångas med. En lyckad uppgift! Hälsar vännen Fredrik
2010-02-22

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-02-22

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!:):)
2010-02-22

  © anakreon VIP
Var får man dylika uppgifter?
applåderar
Calle
2010-02-21

    ej medlem längre
Du lyckades bra med uppgiften Åsa!:)
2010-02-20

  Gothian X
Det var en liten smålustig idé. Bra text tycker jag!
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP