Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet en gåva att vara rädd om

högsta önskan är att få

ligga på ett stort berg

och bara drömma sig bort


att bara hoppa ut i det

vilda väsen för alltid

ja Livet i sig själv är en gåva

som ingen kan ta ifrån

vi njuter av fulla drag


alla underbara nyanser

ligger som en regnbåge

runt våran galax


och det är det som toppar

det bästa av allt

att få känna den tillvaro

som är ändlös vacker






Fri vers av Azerola
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola