Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my love for you

can you feel the heat
grow stronger every day
as the time pass by

kissing yourè wet lips
makes my heart start beating fast
in the velvet sky

dreaming our way
we sharing endlessly love
on the mountain high




Bunden vers (Haiku) av Azerola
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-17 23:24



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh vilken skön Engelska att läsa min vän.. applåder till dig..
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola