Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens Svar!

Natten faller på
månens alster lyser ut
Kan vi tyda det?

Vi finner svaret
i horoskopets tecken
som bringar lycka

i vår stora värld
och alla medmänniskor
som vi vill så väl




Fri vers av Azerola
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 21:51



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! Dina texter Anna gör MIG lycklig... tack..
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola