Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi i luften!

Vill minnas de stunder som är
öppna och varma som sprids
av denna sanna kärleken och
dess magi som är så stark och
jag vill få känslorna att svallna
över och bara njuta som fan
som det går

För det här är inte som
ett avslutat kapitel
för det går inte, finns inget sånt
jo klart tårarna är där hela tiden
det kan man inte förneka
men måste kämpa och slåss själv
för att kunna åstadkomma tii nåt
gott utav det

Vi får komma ihåg att
vi alla tilsammans är unika
och speciella vi delar glädje
tro hopp och kärlek

Vi är som ett team som ingen
annan kan ta ifrån oss
och vi står besegrade
tillslut






Fri vers av Azerola
Läst 392 gånger
Publicerad 2011-09-18 15:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig anda av hopp o liv, magi o finnemang
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola