Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämparglöden består!

Det är ett enda stort klotter
av obeskrivna tankegångar

Ens vardag blir inte som
man har förutsett

Kan man någonsin kunna
beskriva hur det här gick till

Presset över en som hänger sig kvar
är man helt världelös eller?
Livet är ett mysterium
med massa frågetecken
som hopar sig

Här sitter jag nu
med bena i kors
utan jobb, men med
ett omdöme att man
verkligen vill visa
vad man gå för

Tro på sig själv,vara stark,
våga satsa och att
våga vinna

Ja kämparglöden
som jag enkelt kallar det
vill bestå




Fri vers av Azerola
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-08 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola