Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluten cirkel

Livet i sig själv
är och förblir
omgiven av det goda

vi sluter ögonen
och känner sinnena
flöda i sitt alster i våra inres
närhet av stolthet

vi skapar ett band
i vår gemansamma krets
till form av en så
alldeles egen elegans
som varar i oändlighetens
gång

så man skall njuta mest
som mycket som det bara går
och utan förvarning
står vi där

i en sluten cirkel
som blickar mot
världens möjligheter




Fri vers av Azerola
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-01 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola