Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När heta känslor är som bäst

vi ser på varandra
med en sån varm ödmjukan
att dess heta känslosamma
stunder njuts för fulla muggar

din explosiva närhet
får mig att blomma ut
och vi skapar en
gemensam älskvärd
lycka och den kommer
altlid att bestå
vacker och förevigad




Fri vers av Azerola
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-14 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola