Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg att du är unik

Vad är det med dig som gör att
du är så speciell på alla sätt?

Utan förvarning skrattar jag hejdlöst
så att jag nästan spricker av upprymdhet
gör galna upptåg som att
bada naken i solnedgången och simmar sakta
bort till horisonten slut trots vattnet börja
känna höstens tillgångar
går på glödande lava fast det gör ont
bestiger dessa enorma höga berg som jag
aldirg skulle vågat förr

Kanske är det ditt sätt att se till det lilla enkla
och det är att du har sån öppenbar
trygghet och värme i sig och det säger så mycket
och det får en att smälta av lycka

ja den gåvan har verkligen
satt sina spår hos mig och jag vill
känna kärleken växa ännu mer
och det kommer alltid ligga i mitt
varma hjärta

så kom ihåg min älskade
att du är sån fantastik unik
människa på denna jord




Fri vers av Azerola
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-24 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola