Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Passionen av dig.

Känner vibrationen av dina underbar läppar.
Det smakar härligt av passionen när du kysser.
Du smeker sakta mina händer.
När du rör mig så känner jag dina beröringar.
Vi började sakta klä av oss.
Under tiden så rör jag sakta din snopp.
Det blev hett och härligt när du sakta tog i din snopp i min underbara mus.
Passionens med dig då är guld värt.
Vi avslutade med en härlig dusch tillsammans.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-24 20:28



Bookmark and Share


  nalltuss
Hoppas du är polyamorös.
Bra reklam för sex.
Svåranalyserat men effektivt.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP