Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är just hur du rör dig

 

Du envisas med att bjuda mig hela tiden

men jag har kunnat motstå

Nu håller jag på att falla för frestelsen

funderar lite på

 

Kanske skulle det smaka med en liten bit

men bara en liten en

 

Om jag tar för stor smakbit

är risken den

att det inte blir något kvar sen

 

Jag vill ju både äta kakan

och ha den kvar

Så att jag kan äta den igen

och igen

 

Du har gett mig mersmak

trots

att jag inte

smakat

¨

än..

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-01-06 18:29



Bookmark and Share


  Roger VIP
Det måste vara en fantastisk anrättning... Härligt serverat!
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman