Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad någon som helt enkelt inte är värdig...


Tänk om du kunde se mig nu, jag skulle skratta dig i ansiktet!

 

Jag önskar faktiskt att du såg mig

bara en sista sekvens

 

Den här gången är det jag som styr

du kan inte påverka ens

 

Du skulle inte kunna fånga mig

jag skulle glida undan för bra

 

DU är inte värd att vara mig nära

DU är inte den jag vill ha

 

Ändå skulle jag vilja visa min lycka

låta dig pinas en stund

 

Du skulle få se mina rosiga kinder

min kropp så fläckfri och sund

 

Mina känslor för dig är glödande

men inte av kärlek minsann

 

Det som senast osade hett

var bara hatet som brann




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-11-07 22:46



Bookmark and Share


  Smultris
*Applåderar*

Mycket bra, vännen... ;-)
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman