Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

light came

the first rays

of morning

opened

the world inside

 

to let the song

of birds

in

 

thus my inside

today

sings

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-24 19:07



Bookmark and Share


  Myself
det är våren Åsa,våren!
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP