Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att jag och C S N har olika tideräkning...



C S N - var tog du vägen?

 

Jag är en fattig student

får aldrig över en slant

Blir aldrig kompetent

klara månaden galant

 

"Du har plats nittiotvå

hör på pausmusiken"

Orkar inte vänta då

blir bara så besviken

 

C S N - KOM I G E N

SVARA D Å - C S N


Nudlar vatten makaroner

ketchup salt buljong

Har så fina ambitioner

men månaden är lång

 

"Du finns ju i systemet

borde ha pengar snart"

De förstår inte problemet

visst är det underbart

 

C S N - KOMMER S E N

S E N IGEN - C S N

 

De har bytt sina datorer

det krånglar som sig bör

"Mänskliga faktorer

kan inte nån rå för"

 

Kontot gapar tomt igen

har en obetalad räkning

Att leva med C S N

en eländesförsäkring




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-11-10 16:39



Bookmark and Share


  ulli
cool

lite hysteriska kanske..
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman