Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en smärtsam påminnelse idag om att man inte får uppskatta sig själv...



Foga dig efter de enkla reglerna

Jag känner att jag är

värdefull

I det liv som jag lever här

är jag

Något

 

Men du får inte tro att

du är värd

Du ska inte inbilla dig att

du är

Någon

 

Stanna på jorden

flyg inte iväg

För du är absolut ingenting

Hör du

Landa




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-11-11 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman