Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparant tanke.


Så mycket kan ha orsakat

skrubbsåren på mina knän

tvättlinan tillexempel

som inte höll

för min själ.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 604 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-05-12 20:16



Bookmark and Share


  Skäl till själ
det är så himla bra!

dina ord värker i mig och det är inte många som kan skriva så
2010-05-25

  micke marin
förbannade tvättlina.. komiskt ju!
jaja man får inte skratta åt dylikt kanske..
2010-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt mörkt och brutalt.
En väckarklocka eller ett slag i solar plexus.
2010-05-13

  ¤Anne¤
Ord som tankar, BRA!!!
2010-05-13

  torbjörn j.
Som bara du kan. Grymt bra.
2010-05-13

  Carola Zettergren
Enastående! Sparas!
2010-05-12

    miramari
Själar kan vara tunga. ;-)

Du skriver bra :-)
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja