Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag speglade jag mig i en vattenpöl.

 

Det fanns en tid jag gömde

mig inuti ett skal

Av obehag och rädsla

led jag alla kval

 

Inuti var lugnt och säkert

dunkelt och tryggt

Ingen skulle bryta ner

muren jag byggt 

 

Utanför fanns bara obehag

naken kal och väck

Kände som spändes det

tumskruvar av skräck

 

När jag nu minns tillbaka

på denna hemska tid

Borde jag väl gråta

och ångesten ta vid

 

Men så en dag jag kläcktes

det hårda livet van

Även om jag plågats

blev ankan till en svan

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 273 gånger
Publicerad 2005-11-11 20:53



Bookmark and Share


  Smultris
Starkt och vackert beskrivet...
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman