Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon ska jag begära syndernas förlåtelse...

 

Det är en sån dag igen

Men det gör inget

Imorgon kommer jag ångra mig

och 200 gram choklad

 

Idag är jag i själsligt behov

det är acceptabelt

Imorgon anfaller pormaskarna

och 200 gram choklad

 

Jag borde kunna ångra mig än

det är okej

Men bara papperet skvallrar

om 200 gram choklad




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-11-11 21:39



Bookmark and Share


  Albert
Jesus säger: Dina synder är dig förlåtna
i faderns och sonens och den helige ANDERS namn
(har själv ätit mer än du)
(får aldrig förståelse eller förlåtelse)
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman