Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina vackra ögons inramning

 

Med en kittlande skrattande retande

fladdrande svart ögonfrans

Fick du mitt blod att flyta tills

det pumpade hårt någonstans

 

Du la en hand på mitt bara knä

och smälte mitt försvar

Din heta vackra mörka blick

sa att jag var underbar

 

Det flammande hettande känslosvall

bar mig iväg på en våg

Du kittlade mig lätt med din ögonfrans

och älskade mig där jag låg

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-11-11 22:32



Bookmark and Share


  Smultris
Drömskt;)
2005-11-12

  Daniel_78 VIP
Jag gillar dina rimmande texter, faller mig helt i smaken,
tycker det haltar lite på "Du bara kittlade mig med din ögonfrans"...just ordet "bara"..
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman