Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallfrukt

 

Ängel

Du var frukten av ett längtans frö

en reflex av en önskan

I tanken fanns du redan här

var i och under hjärtat

Mina ögon såg vad hjärtat ville

när jag blundade lätt

Du hade tio fingrar tio tår

din näsa var perfekt

Jag hade redan sett din första tand

ditt leende var här

Du var allt jag nånsin drömde

under natt under dag

Jag längtade efter dig så innerligt

kände redan dina sidor

 

Men ödet ville annorlunda

du fick inte stanna kvar

 

Fortfarande tänker jag ibland

hur hade det varit annars?




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-11-12 14:21



Bookmark and Share


  mysanpysan
så starkt skrivet
du öppnar verkligen upp och det berör oerhört
känner igen mig i tankegången
2005-11-15

  Per Rydberg
Kan bara säga: Tack för att du delade med dig. Även om jag inte känner dig sänder jag dig en stor tanke från mig ,från en människa till en annan. Än en gång tack!
2005-11-12

  Smultris
*Ryser*

Kramis..
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman