Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citalopram 20 mg.



Det är ditt fel

att jag vill knulla på komposthögen.

Oavsett väder.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 767 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2010-05-29 14:29



Bookmark and Share


  Hans Christian
*LER* pröva 30mg istället - min dos. Ja återigen ser jag att detta blir kom. nr 2.

Lovar att kolla kom. först ;o)
2014-05-12

  Per Teofilusson
den har många perspektiv och bottnar denna. Kompost - det är väl där man slänger restavfall, så att det kan bli till grundsatsen för nytt liv? Underligt nog tycker jag denna bär på åtrå, i sina råa köttsliga kraft. Var som helst! Men ok.. bedövad, nja?
2010-09-04

  Burlesque
ditt fel

att jag bara smeker
de vulgära formerna: rälsens

men inte tränger in
2010-06-20

  fakieform
så sjuk att det är bra.



sjukt bra.
2010-06-19

  fakieform
så sjuk att det är bra.



sjukt bra.
2010-06-19

  Skäl till själ
när du skriver att jag är bra, känner jag mig oehört hedrar. för du är fan helt jävla otroligt bra!
2010-06-08

  tom boreland
ok
2010-06-02

  Vildand VIP
Briljant, oavsett väder ... :)
2010-05-31

    ej medlem längre
kåta rader, min medicin verkar tvärtom
2010-05-31

  hawkeye
Älskar din poesi, den gör min dag ljusare och sprider glädje i blodet.
2010-05-30

  Lili Samuelsson VIP
ah, du är brutalsnygg du, tack
2010-05-29

  Carola Zettergren
Självklart, snyggans!:)
2010-05-29

  mickelarzon
käkar nämligen dom tabletterna själv...
2010-05-29

  mickelarzon
bra skrivet...
2010-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Snudd på koprofili där...
2010-05-29

  Hans Christian
Härlig text, tackar gott för det skrattet!
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja