Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minnet bär jag dig.

 

Jag minns den

doften

 

Min barndom

 

Jag minns den

tiden

 

Du bar mig på din arm

min arm

om din hals

 

mitt huvud mot

din axel

 

Jag har aldrig mer blivit buren

men lutat huvudet

mot en

axel

 

lagt

min arm runt

en

hals

 

Jag har aldrig mer känt den doften

som du bar lika tätt

 mot din kropp

som

du bar

mig

 

När jag tänker på dig

anar jag doften

förstår

 

I min tanke

bär

du mig

än

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-11-14 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman