Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om allt mina ögon inte såg.

Vet inte vad som väcker mig

ur sömnen

trösterik

Kanske närheten av din kropp

månljusets klagolåt

till ett

inre skrik

 

För första gången ser jag dig

så avklädd

utan försvar


Bara månljuset som täcker dig

av dess vita ljuva skimmer

finns inget

längre kvar

 

Dina sidor skrivs av mina ögon

dag för dag

till år

Mitt hjärta läser för mina öron

om vad jag saknat

 

tills jag reser mig

går

 

glad

för att jag vaknat




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 213 gånger
Publicerad 2005-11-14 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman