Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast alla texter har ett budskap, även de som är oläsbara... :)

Jag hoppas att "Konstruktiv kritik" inte får mig att framstå som om jag inte uppskattar kritik, för det gör jag! Inte bara beröm och lovord, även om det är trevligt också.<


En oläsbar smörja.

AbsolutDrömmandeRikemanJAGLönsamhetAddera
VarumärkeRealisationNattPlågandeNattsvartGalen
HOPPASLovordSlagdängaATTInfallsvinkelKlaustrofob
KärlekMålgruppNIKvantitetPartipolitikAttitydMorbid
LivsfarligtÄlskvärtGulligtHögtravandeVÅGARYvigtNära
AbsolutKOMMENTERAVillHärligMartiniGödkalvSuicid
UnderlägeGodispåseMardrömÄVENFantasifullManlig
BevingadMINAÄlskadFantasifullaDödligaOLÄSBARA
MarkattaKällareBacillTrasigSMÖRJORFörördBeUtdöd
SarkastisktJärnbalkFÖRInförlivadeFriÄVENRoligFrigid
VerklighetOMBarbarisktVintertidJAGBerättatLevtHAR
FröjdefullGigantiskVASSAVackraLevandeDödaFriUnder
VerkligaTÄNDERDetHalsBeskrivandeTrivsamtVarmt
ÖverväldigandeBITSKroppsligaHändelseförloppKallt
RomantisktFörförandeDemonerJAGUnderligtSkrikFlod
HoppfulltINTEVerklighetDrömSommarlovUpptaktGeting




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-11-15 17:22



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Shiit, snygg text :D
Oläsbara smörjor kan ju också vara fina :)
(Och såklart man vågar kommentera dem)
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman