Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällig nunna.


Anledningen till att jag klarar av

klosterlivet,

är vetskapen om

hur jävla vulgär

jag kommer att vara

när jag tar mig därifrån.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 546 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-06-20 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha, briljant! I den obeskrivna fortsättningen finns ämne för en hel romansvit!!!
2014-05-31

  hawkeye
Älskar den...
2010-06-22

  Isak VIP
Hell yeah! Underbart brutalt i sin öppenhet! Applåder :)
2010-06-20

  ~Hope~
hehe... precis, efter torka kommer regn =)
2010-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Märklig klostervokabulär.
2010-06-20

  peter markurth
söt
2010-06-20

  torbjörn j.
Anledningen till att jag kan vara så vulgär, är vetskapen om att jag kan leva som en munk.

Bra!
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja