Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte bära på alla avslut.



Jag kan inte avgöra,

vilken sorts sorti

som blir mest storslagen.

Den, där jag sticker kniven

i mig själv,

eller hugger huvudet av dig.

Eller,

hurvida jag ska gnola på

en sång medans jag gör det.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-23 20:58



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jepp, det var ju just det...Snyggt!
2010-09-22

  Anya VIP
Text med enormt stark underton! skickligt!
2010-09-20

  Alfie M
Vilken fin titel! En hel dikt bara i sig.
2010-07-22

  Alfie M
Vilken fin titel! En hel dikt bara i sig.
2010-07-22

  micke marin
Hehe.. tror det mest storslagna blir att sjunga högt och ljudligt när du svingar yxan :)
2010-06-25

  hawkeye
I just love your poetry...
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja