Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finna sitt liv.



Hur mäter man den brokiga vägen bort,

när man inte vet hur lång hemifrån

man är?




Fri vers av Maria Natasja
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-23 21:20



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2010-09-22

    MaryMo
Åh, den där känslan känner jag igen. Och hur i hela friden ska man veta vart man ska, när man inte har någon plats att starta ifrån?
2010-07-01

  micke marin
Bra ordat om den känsla av vilsenhet som man kan känna..
Det gäller att finna hemmet i sig själv sägs det visst. Då är man ju alltid hemma vart man än är..
2010-06-25

  rocksolid
Beror väl på hur viktigt målet är?
2010-06-24

  Ulf Popeno
En snigel bryr sig inte.
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja