Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll är det min kväll, men jag delar den med er! Puss!!!



Glömde de goda föresatserna och principerna.

Vitt vin, rött vin

vin i kombination med studentliv

Inte kommer jag att bli en vinpoet

inte heller vinstudent

Jag kan motstå vinets kraft

att ge mig röda kinder

ett gott skratt

 

Inte kommer jag att falla för vin

jag är bara en helt vanlig kvinna

med betoning på helt

galen berusad och full

av skratt och livslust

 

Ikväll ska jag skriva mitt leende

med vin på en trottoar

på väg till de andra

som gör mig full

av glädje!

 

Ikväll hyllar jag livet

som kvinna student människa

ikväll kommer jag att älska

utan förbehåll

mitt liv

 

Jag föll handlöst ner

glömde mina föresatser

men ikväll älskar jag

er alla

skriver dålig poesi

berusad

av livslust

av vin




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-19 17:53



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Det låter som ett kul, och kanske välbehövligt avhopp, från principerna!
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman