Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tub med mjukost


du fick mina händer att flyga som fjärilar
över pianot
över garnet
över tangentbordet
över dig

du fick mina ögon att lysa
på morgonen
i sängen
på lektioner
på jobbet
du fick mig att vibrera, att leva

tysta kyssar när världen vände ryggen till
och höga skratt som skar i forna älskares öron

du fick mig att dansa
att skratta
att längta
att drömma
och väva framtidsvisioner
i varje lös tråd på dina jeans

men nu står jag här med kylskåpsdörren öppen
och stirrar
på den äckliga jävla mjukosten
du jämt ville ha till frukost

hade du inte kunnat slänga den
när du gick?




Fri vers av kärleksbarn
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-29 20:28



Bookmark and Share


  Lord
Du skriver riktigt bra. Applåd och hatten av.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn