Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kan man inte sova av rädsla för vad det är som bjuder upp till dans...




När jag blundar ser jag det ingen ser

 

Där nere på botten av ingenting

famlar jag blint efter svar

Söker orden i ekot av en tanke

tills tiden kraften förtar

 

Trevar längs murar vars hörn

rundats av floder av gråt

Lyssnar till toner av tystnad

en alldeles skrikande låt

 

När dörren öppnas från insidan

rinner ljuset in som en våg

Huden knottras i värmen

för där mitt eget inre jag såg

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 202 gånger
Publicerad 2005-11-22 17:10



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
gillar ordsvängningarna här och rimmen flyter bra,
endast det sista raden som jag tycker kanska inte flyter slätt

kanske något i stil med,
det var mitt eget inre jag såg
då mitt...mitt egna inre jag såg
eller något..
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman