Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd

 

Det är när du för din hand över mig

får mig att lätta

enbart av närvaron av dig

och min känsla

 

Förtrollas av din tankes smekningar

av ditt mjuka sätt

som för mig över de gränser

som jag glömt

 

Och din doft som kittlar mina drömmar

som dröjer sig kvar

som saltet efter sommarbad

på min kropp

 

Det är konsten som aldrig suddas ut

av vågor på en strand

bilden av dig i min spegel

när jag blundar

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-11-23 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman