Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man öppnar sin hand för att upptäcka att allt bara var en dröm...


Alla dessa morgnar

 

Där i gränslandet mellan sömn

och en yr vakenhet

säger ord som är klädda av

pinsam nakenhet

 

Mina händer håller ännu ett tag

i min drömrikedom

vill därför inte väckas och se

att handen är tom

 

Vill sväva kvar i denna enkelhet

verklighetens kontrast

där hoppet om lycka och kärlek

envist håller mig fast

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-11-23 14:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Drömmar är ack så förgängliga...det är ofta som man försöker hålla kvar dom...men inte...dom flyr...med ljusets hastighet
2005-11-23

  Daniel_78 VIP
mmm det är härligt, när jag blir smart, skall jag uppfinna en drömvideo så man kan spela in sina drömmar..å njuta åter av dem
2005-11-23

    Glömma
Gillar den skarpt, speciellt de två första stroferna.
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman