Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill till dig


här finns sött
här finns gott
här finns fint
här finns snällt
här finns trevligt

men jag vill till dig

de tittar på mig
jag tittar bort, men jag skrattar
jag trivs
jag tänker:
vad håller jag på med?

jag vill till dig

du förstår,
jag har fått för mig att vi skulle vara bra ihop att det skulle vara fyrverkerier och mysig tystnad och tätt tätt tätt intill varann i soffan och lördagshångel söndagssex skratt och dina händer dessa händer intvinnade i mina genom mitt hår över mina lår min kind och bara prata politik gamla vänner livet rymden kärlek och sen skulle vi ha sex
igen

men du säger åt mig
att leva livet
att vi kan ses nästa år
du tycks inte se te i soffan
och prat om dagen som gått

det är så dumt
men ändå
jag vill till dig




Fri vers av kärleksbarn
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-16 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn