Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på honom

Huttrande,
väntande,
stentrappan flagnar.

Månen skrattar
åt mig och världen.

Fötterna domnar
mot kylan
i december.

Timmarna tickar.
Det röda på läpparna
slickas bort.

Besvikelse
i nattlinne med spets.
Är jag.

Tomten kom inte i år heller




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-11-25 13:53



Bookmark and Share


  Jessi
Jag har oxå varit med om det här...bara det att det inte var tomten jag väntade på....
2005-11-26

  Daybreaker
Den här var briljant! =)

Det erotiska temat bara förvandlas och blir till ett barnsligt förtjust skratt!

Bra gjort!
2005-11-25

    Fredrik Söderberg
Så jävla bra. Igen. Det känns väldigt trovärdigt..vilket kanske inte är så roligt alla gånger om man tänker på diktens innehåll...
2005-11-25

    Lillis
Ha ha ha! Du är så j-a skön!
2005-11-25

  Propella
*ler med hela ansiktet*

Vilken ljuvlig text! Fastnade speciellt för:

"Besvikelse
i nattlinne med spets.
Är jag."
2005-11-25

  Charly
Åh så söt!
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa