Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sans la nuit

 

Ibland rinner saknaden lite saktare

men inte så ofta

Och mitt i livet var det du och alla dom

som strömmen förde åt ett annat håll

Där tiden tog hand om vad som blev över

när natten till sist tappade mörkret

I stunderna som flöt förbi då

kunde jag fortfarande känna dig

andas

andas




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 529 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-07 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa