Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

and you always were a sucker for silence....baby

 

tillbaka till september
31536000 sekunder
och sommaren känns längre bort
än ett andetag som nyss andats ut
mer som en tanke som somnat
och inte vaknat i tid
förvånat insett hur världen gått vidare
och lämnat sedan länge
våren bakom sig

 kom tillbaka




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 525 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-14 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa