Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
La passion est une malédiction


You don\'t know what you\'re missing out on(eller jag kunde gjort dig så jävla lycklig sa den försmå

Tändsticksmänniskorna lever sina tändsticksliv
i den stora staden som de alltid vill få att verka större.
Genom att smutta avmätt på cocktails,
köpa designade kastruller och stänka sina pärlor av outforskade aggressioner omkring sig på dem som har fulare kappor och oblekta tänder håller de hårt i sina teatermasker och kramar sina iscensatta stigmata.
På gatorna vandrar de omkring med osynliga ok på sina
GI avmagrade ryggar och ler åt saker de egentligen föraktar.

I can tolerate your sadness

Vissa köper sitt liv på myrorna och ger sen sina liv för en förbiilande odör av någon annans använda Chanel och vissa byter ut reservdelar som är hela bara för att kunna visa kvittot när själen ska pantas. Och Gud existerar bara om han kostat mer än en kvarts miljon när vad du har är vad du alltid kommer att förvandlas till efter att klockan slagit tolv och balen tagit slut på Hotell Continen- fucking- tal. Och för att rädda mitt hjärta hade jag kysst alla grodor i världen men jag kunde aldrig se bakom stenögonsfasaden du erbjöd mig. Du förstår älskling, det var aldrig min stil att fejka mina orgasmer och sen gråta efteråt.







Fri vers av Jessica Ewa
Läst 774 gånger
Publicerad 2007-03-10 11:08



Bookmark and Share


  Antropofagen
Läser, läser och läser igen. Varje mening du skriver här, tung substans.
2007-04-18

    Bodil Sandberg
Du skriver otroligt bra!Ett sant nöje att ta del av!
2007-04-11

    eiggsand
jag blinkar till och försöker smaka på -pärlor av outforskade aggressioner- det stannar kvar och ger mig en tydlig bild att vrida på.

tack för bilden!

-e
2007-03-12

  Skosnöret
Bokmärkt! Och FAN vad starkt! Sista raden är och kommer alltid förbli GUDOMLIG! Snyggt jobbat!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa