Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18/10 2002




Jag gav dig mitt hjärta

 

Du sa att du tyckte om mig och jag litade på dig

Du gav mig hopp när allt såg som mörkast ut

Jag smälte som smör och jag blev din hund

 

Jag gav dig mitt hjärta,

Och du krossade det

Du kastade det i marken och stampade på det

Du fick mig att tvivla på mig själv

 

Jag hatar dig

Jag hatar dig för att du lät mig bli förälskad

Jag hatar dig för att du svek mig

 

Men likväl älskar jag dig och jag skulle falla på knä för dig

Jag skulle be dig ta mig till dig och älska mig

 

Jag hatar dig

Jag skulle dö för att bli älskad av dig

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan