Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är tid

 

Livets otyg 

har rispat själen

Låtit den blöda utan omsorg

För att det fanns annat

Andra 

Som var viktigare

 

Sådant som måste gå före

Prioriteras

Framför en själv

 

För att man själv framhärdat

Tänkt "jag kan ta igen det sen"

Nu är inte min tid

Min tid kommer en annan gång

 

Och nu är tid

Tid för mig själv

 

Nu är tiden förbi




Fri vers (Fri form) av Nattsuddan
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-01 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan