Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville inte bli så här

Ville inte bli så här igen
Ville vara stark och oberoende
Självständig
Kunna reda mig själv

Försökte mota bort dig
Få dig att förstå att en sån som jag
inte behövde nån som dig
Att jag kunde stå på egna ben

Men du stannade kvar
och jag försökte intala mig själv
att jag kunde fortsätta vara kall och hård
Självständig

Men din närvaro trängde sig på
Trängde sig in i mina tankar
Och då jag satt på bussen hem fanns du där
I mina tankar

Och när du lämnade mig stod jag där igen
Ensam och skör
Skälvande i min längtan efter dig
Och sängen vi nyss delat
som jag jobbat så länge på att erövra
göra till min egen
Känns nu kall och ödslig
Och jag längtar efter att få krypa ihop i din famn
Känna närheten
Tryggheten

Jag ville inte bli så här igen
Liten och skälvande
Längtande efter någon som håller mig samman
Men här sitter jag nu
Staplar floskler på varandra
Och längtar efter dig

Skit också




Fri vers av Nattsuddan
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-31 04:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Din dikt känns verkligen i djupet av mitt hjärta!
Så bra skrivet!
2022-12-30

  aol
Man känner diktarjagets känsla i pennans skälvande vandring över det vita arket vill ta dej i famn och vänligt stryka din kind säga att bakom dom mörkaste moln ska du tänkas dej solen,
Kram,
2014-10-12

  lodjuret/seglare VIP
Det farliga med förälskelse och kärlek är förstås att den, likt ett liv i kriminalitet, lockar av upplevaren en sådan myckenhet av känslor. Livet är helt enkelt riskabelt och var och en som någonsin suttit i en penibel situation vet precis hur det känns. Som en korsning mellan att ligga, exempelvis (på en gräsmatta) i Lund och/eller i en säng med en fullfjädrad partner som viskar hemliga ord i ens öra.
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan