Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11/8 2003


Du sa att du tyckte om mig

Du sa att jag var fin
Att du tyckte om mig
Du fick mig att göra de saker jag lovat mig själv att inte göra
Du fick mig att tro
Tro att du verkligen tyckte om mig
Men allt du sa var lögn
Ett fult spel på ett längtande hjärtas känslor
Plötsligt försvann du
Jag sa att jag saknade dig och du skrattade
Du skrattade åt din seger
Du utnyttjade mig
Men jag kan inte klandra dig
Jag visste att du inte älskade mig
Jag visste att det inte var kärlek
Jag visste att det en dag skulle ta slut
Men just då var allt rätt
När du rörde vid mig kände jag mitt hjärtas tunga slag
Du drog mig till dig och sa att du tyckte om mig men du ljög




Fri vers av Nattsuddan
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-27 01:47



Bookmark and Share


  Bobby
Väldigt starkt, blir berörd av dess ord. Det är hemskt!
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan